Facebook

Barrooster

Bar Rooster

Toon vanaf vandaag Vanaf tot
Wijziging en verhindering doorgeven aan kroeg@cw7.nl

SEPTEMBER
21-09-2018
vrijdag
18.00-21.00
BABETTE
WENDY/KITTY INWERKEN
22-09-2018
zaterdag
21.30-01.00
LUCAS
DANSAVOND
24-09-2018
maandag
21.00-24.00
26-09-2018
woensdag
20.00-23.00
28-09-2018
vrijdag
17.30-20.00
ELLEN
28-09-2018
vrijdag
20.00-22.00
JOYCE
29-09-2018
zaterdag
21.30-01.00
MARJOLEIN
ONDER VOORBEHOUD
OKTOBER
01-10-2018
maandag
21.00-24.00
03-10-2018
woensdag
20.00-23.00
04-10-2018
donderdag
17.30-21.00
05-10-2018
vrijdag
21.00-01.00
NIENKE
06-10-2018
zaterdag
21.30-01.00
08-10-2018
maandag
21.30-24.00
10-10-2018
woensdag
20.00-23.00
12-10-2018
vrijdag
17.30-21.00
ANNE
13-10-2018
zaterdag
21.30_01.00
15-10-2018
maandag
21.00-24.00
BERT
17-10-2018
woensdag
20.00-23.00
19-10-2018
vrijdag
17.30-21.00
20-10-2018
zaterdag
21.30_01.00
22-10-2018
maandag
21.00-24.00
24-10-2018
woensdag
20.00-23.00
26-10-2018
vrijdag
17.30-21.00
27-10-2018
zaterdag
21.30_01.00
29-10-2018
maandag
21.00-24.00
31-10-2018
woensdag
20.00-23.00

Afdrukken

Kroegregels

Kroegregels

Openingstijden:

    Maandag:     21:00 – 00:00
    Woensdag:   21:00 – 00:00
    Vrijdag:         17:30 – 21:00
    Zaterdag:      21:30 – 01:00

Algemene regels:
  1.     Als niemand komt, mag na het eerste uur de bar worden afgesloten
  2.     Laat geen andere personen achter de bar staan en laat de bar niet onbeheerd  achter.
  3.     Een bardienst mag worden overgedragen. De huidige barkeeper sluit alles volledig af, hieronder valt ook het kasgeld opmaken. De nieuwe barkeeper start opnieuw met een nieuwe kas.
  4.     Er wordt alleen drank vanuit de kroeg geschonken.
  5.     Drank meenemen uit de kroeg en/of tuin is toegestaan. Betaling vind plaats met strippenkaarten. Statiegeldflesjes zijn eigendom van de kroeg. Meenemen van statiegeldflesjes wordt in rekening gebracht.
  6.     Het is toegestaan feesten (verjaardag etc.) te houden in de bar en/of tuin mits in overleg met de beheerder.
  7.     Nieuwe mensen draaien de eerste 2 bardiensten altijd samen met een ervaren barkeeper voordat zij zelfstandig een bardienst mogen draaien.  
  8.  Honden zijn toegestaan op verantwoordelijkheid van de eigenaar.    
  9. Roken is niet toegestaan in de kroeg, in de bartuin mag er wel gerookt worden.
  10.    Om 22:00 gaat de muziek zachter en na 01:00 helemaal uit.


Kroegtuinregels

1. Alleen betalende leden van CW-7 kunnen gebruikmaken van de bartuin en de BBQ.
2. I.v.m. planning de bartuin en BBQ tijdig reserveren bij de beheerder.
3. Degene die de sleutel in ontvangst neemt is verantwoordelijk voor het openen, afsluiten en schoon achterlaten van de bartuin.

Het starten van een bardienst:
  1. Doe de lichten aan.
  2. Zet de glazen vanuit de vaatwasser terug op het rvs-blad (als de glazen niet in de vaatwasser zijn gewassen, even kijken of de glazen goed schoon zijn).
  3. Zet de ijsblokjesmachine aan en vul het reservoir met water (tot aan de onderkant van het bakje).
  4. Vul de spoelbak met water en voeg een paar druppels bierglasreiniger toe.
  5. Maak je bardienst gezellig met wat muziek (niet te hard) en zet de asbakken op de bar. I.v.m. brandveiligheid mogen geen brandende kaarsen e.d. op de tafels en de bar (opdracht Vestia).
  6. Zet de afzuiger(s) aan.
  7. Controleer het kasgeld van € 25,00 en het kaartnummer op de dagstaat. Als de kasinhoud en/of kaartnummer niet klopt, noteer je dit op de dagstaat.
  8. Controleer de drankvoorraad. Vul de voorraad aan. Let op: doe dit door te spiegelen (dus achteraan bijvullen zodat flesjes niet over de datum raken).

Het draaien van een bardienst:

  1. Vul de ijsemmer met ijsblokjes.
  2. Spoel voor het inschenken het glas voor met de glasspoeler (kleine kraantje bovenop).
  3. Gebruik voor het inschenken van drank altijd de bijhorende dispenser c.q. de maatschenker (3,5cc voor de jenevers en 5cc voor overige drankjes). Gebruik de juiste glazen en schenk in zoals het hoort (tot 3 mm onder de rand).
  4. Bij verkoop van een strippenkaart schrijf je de naam op de strippenkaart en doe je het geld in de kas.
  5. Streep op de juiste wijze en duidelijk de strippen (zie prijslijst) af en doe dit direct na het overhandigen van betreffend drankje.
  6. Zet de muziek om 24.00 zacht en na 02.00 helemaal uit. Gebruik geen bassen.
  7. Een ½ uur voor sluitingstijd laatste ronde.
  8. Zet tijdens je bardienst nootjes (pinda’s) op de bar.
  9. Eigen versnaperingen is altijd voor eigen rekening.

Afsluiten van de bardienst:

  1. De glazen omspoelen en afdrogen. De afgedroogde glazen terugzetten op de droge rvs-plaat en afdekken met een theedoek. Eventueel kan ook het glaswerk in de vaatwasser worden gewassen (vergeet dan niet de vaatwasser aan te zetten).
  2. Maak de bar en de tafels schoon.
  3. Leeg de ijsemmer en zet de ijsmachine uit.
  4. Maak de kas op en vul de dagstaat in. Laat zoveel mogelijk kleingeld in de geldkist zitten (er moet € 25,00 achterblijven). Vul op de nieuwe dagstaat de volgende kaartnummer en het startgeld in. Doe je baromzet met dagstaat in de enveloppe en deponeer deze in de witte brievenbus (keuken). Een kas tekort, op het eind van je bardienst, dient aangevuld te worden. Laat de kas in de kroeg staan; dit i.v.m. kas- en kaartcontrole.
  5. Lege flessen opruimen in de kratten.
  6. Doe verlichting-, afzuiger(s)- en verwarming uit en sluit de deuren af (zowel tuin-, achter- en voordeur).
  7. Na afsluiting de sleutel door de brievenbus deponeren. Sleutel niet overdragen aan de volgende barkeeper.

Het overdragen van de bar:

  1. Alleen cw-ers, kandidaat-leden en donateurs die op de barlijst staan vermeld mogen een bardienst draaien.

Noteer je bardienst (tijdig) in je agenda. Voorkom dubbele afspraken!
Kun je een bardienst niet draaien, gelieve deze tijdig te ruilen.

Afdrukken